kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

01 mai 2011

NC2 enduro Karmøy

Vi var en  stor gjeng på Karmøy i helga.


Anders Becker (junior), Even (B), Tom (B) og jeg (C) var den vanlige Kvenna Racing gjengen, men i tillegg hadde vi med en debutant, Brynjar Jonsson som startet i sitt første enduroløp, i B klassen. Vi hadde også med Elin og Ruth, som begge har kjøpt sykler og som snart blir å se i dameklassen.

Resultatene ble litt variable, for å si det på den måten. Det ble mye depping i depotet, både for oss og andre. Løypa var teknisk ganske krevende, og mange både kjørte sund og ble veldig slitne.

Anders Becker kjørte som vanlig bra, og kom på en flott 3. plass i juniorklassen, noe som holdt til en 7.plass totalt i løpet.

Med oss andre gikk det ikke fullt så bra...
Det første som skjedde, var at Brynjar kom trillende med sykkelen. Kjeden hadde gått tvers av. Heldigvis har man både mekaniker og deler i Kvenna Racing, så slikt lar seg løse. Mens vi begynte å fikle med kjedet, kom Even inn etter en runde, helt skutt.  Han hadde åpnet alt for optimistisk, og fikk det ikke til å stemme i det hele tatt. Måtte sette seg ned med litt vann og sjokolade for å komme til hektene igjen. Mens Even satt der, satte Brynjar og jeg på nytt kjede. Even la ut på en ny runde. Så kom Tom inn, uten sykkel. Den hadde stoppet etter 4 runder, og han klarte ikke å få den i gang igjen. Even ble borte både vel og lenge, og kom så inn i depotet igjen. Da hadde han veltet ute i fjellpartiet og slått seg kraftig i låret. Han hadde måttet sette seg ned lenge før han i det hele tatt klarte å kjøre sykkelen inn til depotet. Etter nok en pause for å få dempet smertene i låret, la han ut i løypa igjen.
Brynjar hadde i mellomtiden kommet seg ut igjen på banen, og kjørte veldig bra. Han brukte en time på første runde, så kjørte han 5 runder i løpet av den siste timen.
Tom måtte dermed bryte et løp for første gang, men Even fullførte, dog med bare 4 runder notert i resultatlista.
Sjøl kom jeg på 5.plass i C klassen, og fikk pokal! Nå hadde nok det noe å gjøre med antall som fullførte i min klasse, men man må ta med seg de positive tingene uansett.

Det ligger en film av løypa på youtube
Resultater er på mylaps
Jeg tok ingen bilder sjøl (var opptatt i depotet), men det kommer nok noen bilder fra andre etter hvert.