kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

24 april 2016

Femteplass i dag, Nr 5 sammenlagt

Mathias Martinsen (som gjorde det bra i England) og Becker'n er på delt femteplass så langt i den europeiske ekstremendurocupen (som vi velger å kalle et EM).
Trangt om plassen i hobbyklassen


Dette er vel sånn nogenlunde i tråd med forventningene ville jeg tro. Neste løp er i Romania i slutten av juni.
På vei inn til første depotstopp

I dag var en fin dag i Valongo. Med unntak av at Anders vrikka ankelen gikk det bra for alle utenom Mathias som hadde et par tekniske utfordringer underveis. Først slo han lekkasje på clutchslangen oppe ved styret, så røyk kjeden. Resultatet var at han rakk kun to runder, men å kjøre sisterunden uten clutch vitner om vilje til å gjennomføre. Det samme kan vi jo si om Anders som kjørte hele løpet med stadig sterkere smerter i ankelen. Den siste runden var det så ille at han knapt kunne sette ned beinet.
I år ble det premie!
 Anders hadde ingen store tryninger som han brukte mye tid på. Heller ikke drukna sykkelen (som den gjorde i fjor). Rundetidene var ganske jevne. Han brukte 3.25 til sammen. Den første runden var ca 1.10, den andre ca 1.07 og den tredje ble da 1.08.

Anders fikk premie, men rakk dessverre ikke premieutdelinga. Da var han på sykehuset i Porto og fikk sjekket ankelen sin. Han kom tilbake ca 4 minutter etter at premieutdelinga var ferdig... Synd, men lite å gjøre med.

Alle depotstoppene gikk greit for alle utenom Mathias.
Depotaction
Han trengte som sagt en clutchslange, noe vi ikke hadde i noen delekasse. Derfor sendte vi Mathias ut igjen etter å ha luftet og etterfylt litt.

Slikt låner man ganske enkelt av en vennlig portugiser
Men Marius Helmersen viste råd, han fikk låne en komplett clutchpumpe, slange og slavesylinder fra en portugiser i nabodepotet. De bare skrudde den av en sykkel de hadde stående... Snakk om innstilling! Nå viste det seg jo at den aldri ble montert på Mathias sykkel, da han ikke rakk inn igjen tidsnok.


Etter målgang skulle alle kjøre opp en bratt kant og opp på ei hylle hvor speakeren sto. Der var det intervju.
André går i mål
Anders hadde så vondt at han ikke orket å stoppe, men opp på kanten, det skulle han.
André med speakeren etter målgang



Alle resultater finner dere her.  
Bilder finnes på kvenna.piwigo.com

Da takker vi for oss fra Valongo i denne omgang. Anders, Aleksandra og Siri er nå på vei hjem. Felix og jeg setter oss i lastebilen i morra tidlig og bruker uka på å kjøre hjem.
Jeg kommer nok til å oppdatere bloggen på turen hjem også, men kanskje ikke så ofte som på veien nedover.

Om to uker er det norgescup i Enebakk. Jeg gleder meg.