kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

26 april 2016

San Sebastian blues

(Ingvar Ambjørnsen skrev ei bok med den tittelen. Jeg måtte bare bruke den nå)

I dag morges spiste vi frokost på hotellet. Vi fikk ingen klager på at vi hadde sovet I bilen på pakeringsplassen deres, så da var det vel greit.

Vi reiste ned til sentrum, San Sebastian skal jo være så vakker. Etter to runder over et par bruer I kø ga vi opp og svingte av en avkjøring hvor det sto Francia. Så bar det rett til Bordeaux. Nær grensa ble vi stoppet av en fransk toller som lurte på hvor vi kom fra. Portugal! "From the race?" Yes. "Ok. Have a nice trip". Det var den kontrollen. Om han visste om vårt race eller om han tenkte på noe annet vet vi ikke.

Nå er lunchen fortært og vi er et godt stykke nord for Bordeaux. Milene ruller på.  Klokka er snart fire. Vi kommer vel et stykke nord for Paris før kvelden tar oss. Om 120km skal vi ta fjerde avkjøring I ei rundkjøring. Det skjer stadig noe langs motorveien...

Vi har en plan om å svinge innom onkelen til Felix I Tyskland. Tror det vil passe bra å ligge over der I morgen kveld om det passer  for ham. Han veit dog ikke om det enda. Vi får se.

1 Comments:

At 26 april, 2016, Blogger Beckern said...

God tur videre! :-)

 

Legg inn en kommentar

<< Home