kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

13 mai 2018

Andre Wold Larsen, Lagares Extreme Finisher! (og resultater)

Alle som klarte å komme til mål fikk en medalje hvor det står Lagares Extreme 2018 Finsiher.
Klissvåt, møkkete og sliten. Men glad!

André er veldig fornøyd med å ha nådd målet sitt, å komme i mål i Lagares. Og med rette. Selv om det tok sin tid, kjørte han en hel runde og kom på 34. plass i PRO klassen.


Tror kanskje hanskene ble litt våte?
Anders kom på 39. plass og var slett ikke alene om å ikke få kjørt en hel runde. Bak seg har han både Mario Roman og Alex Salvini.

Når det kom til stykket var det altså Billy Bolt som vant, rett foan Johnny Walker. Lettenbichler kom på treje foran Blazusiak og Jarvis.
Jarvis knep femteplassen foran Cody Webb på den siste meteren (opp av vanngrava).
Pallen


Resultatene finner du her

Bilder kommer her
Men for å ta det hele fra starten:
Begge våre startet bra. Anders hadde god sykkel og god kropp og synes det fungerte bra. André begynte litt mer forsiktig for å føle seg litt fram og for å være sikker på at skuldra ikke stelte i stand noe tull.

Anders opplevde endel kø og frekke folk som gjerne tok imot hjelp til å komme fram sjøl, men som ikke hjalp ham etterpå. Men alt i alt gikk det greit fram til sykkelen stoppa. Han følte at det gikk mye bedre enn i fjor kjøremessig, og at fjæring, motor osv fungerte bra, men at det fortsatt kan bli bedre (og det kan det jo alltid). Kroppen fungerte også bra, kjøreteknikken har blitt bedre på det portugisiske underlaget siden i fjor. Treningsuka her før i år har nok hjulpet en god del der.
Anders ut fra start, alt fungerte bra
André ut fra start, som ovenfor
André følte seg som sagt litt mer fram, men kjempet på og tok imot hjelp av andre førere et par ganger. Konklusjonen er at han kunne kjørt noe fortere, det var litt krefter igjen når han kom til mål. Summa sumarum er han veldig fornøyd.