kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

12 mai 2018

Fredagens endurocross

I proklassen var det 48 deltagere. Hele verdenseliten er her. Løpet skulle begynne kl ni i kveld, men virkeligheten var (ikke overraskende) noe annerledes. Det var vel bortimot halvannen time forsinka ved start og finalene var ikke unnagjort før over midnatt. Vi kom tilbake til hotellet halv to.
Resultater har jeg ikke enda, men såvidt vi kunne fastslå kom ingen av våre til finalene som omfattet de 20 beste. Vi regner dog med / håper på at Anders ikke var så langt unna en finaleplass.
Jeg tror Anders ble nr 6 i sitt heat etter jevnt bra kjøring. Det begynte å regne under expertløpet rett før, så stokker, steiner og dekk ble veldig glatte. Dette gjorde at det ble mer tryning og kødannelser. Men Anders takla det stort sett bra, men plundra litt inn i det første stokkehinderet. Han fikk en god start, var kanskje nr tre inn i det stokkehinderet, men noen plasser bak inn i det neste. Men som sagt ca sjettemann i sitt heat og greit fornøyd med egen kjøring og resultat.

I Andrés heat var Jarvis og Lettenbichler blant de ti på startgrinda. Det sier jo noe om nivået i heatet. André plundra fælt og satte fast sykkelen under en betongkloss. Armen som man drar ut framakselen med hadde kilt seg innunder betongen. André kom i mål, men jeg har aldri sett ham så sliten før. Sølete fra topp til tå var han også. Men bare han kom seg litt så hadde han hatt en fin opplevelse.

Bilder lastes opp i denne stund

1 Comments:

At 12 mai, 2018, Blogger Tom Eirik Hardangen said...

Vi følger med! Fant ingen ting på Redbull TV i går men håper på sending i dag. Noen som veit om en live timing side? Stå på alle sammen, dette er kult!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home