kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

03 september 2012

Brynjar 4, Fredrik 5 i SpeedWeekend cross over 18 år

I helgas SpeedWeekend kjørte både Fredrik, Tom, Elin, Brynjar og jeg. Kai og Elin dannet "familieteam Darkwood". Ruth og Even sto over av ulike årsaker.

Fredrik var nok mest fornøyd, han fikk en 5.plass totalt etter bra kjøring i alle heat.


Brynjar var nok også fornøyd så langt i helga, han kom på en 4. plass sammenlagt. Men totalt var han nok den misfornøyde, han krasjet stygt i stafetten seinere på ettermiddagen og brakk kravebeinet og skulderbladet.
Bildene er stjålet fra http://www.livredd.info/ Der er det massevis av flotte bilder.

Klikk her for lørdagsbilder
Klikk her for søndagsbilder

Team Darkwood kom på 9. (Kai) og 13. (Elin) sammenlagt.
Sjøl kom jeg på 15.

På lørdag kjørte alle på stor sykkel sammen, men på søndag delte vi i "rask" og "raskest". Fredrik vant det raske heatet og satte nok ny pers med beste rundetid under 2 minutter (1.59.854).
Brynjar kjørte i det raskeste heatet, og kom på meget respektabel 8. plass der (beste rundetid på 1:52.012)

På søndag ettermiddag var det stafett.
Fredrik og Tom dannet laget "Kvenna 125" og kom på 8.plass av totalt 13 lag. Brynjar kjørte sammen med Tommy Nilsen. Til tross for Brynjars voldsomme krasj greide Tommy å kjøre laget inn til en 9.plass. Jeg kjørte sammen med Steinar Olsen. Vi var vel de eneste over 50 år, og kom på 12. plass. Elin kjørte sammen med Magne Edvardsen og tok 13. plassen.

Becker'n kjørte ikke, han var veldig forkjølet (og har dessuten bakdemperen til service). Han lot seg allikevel overtale til å stille sammen med Robert Palm i stafetten, det holdt til en 11. plass, begge kjørte Roberts Honda.

Komplette resultater på mylaps