kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

01 mai 2013

Masse folk på Notodden, så er det Karmøy

I går hadde jeg min første trening på sommerføre i år. Jeg skrev meg inn som nr 35 på lista og enda kom det noen etter meg, så det var bra med folk.

Det var en del endurokjørere som skal til Karmøy benyttet anledningen til en treningsøkt på crossbanen.

Sjøl la jeg om til sommerdekk rett før jeg dro. Da fikk jeg en overraskelse. Det viste seg at demperstanga i det ene gaffelbeinet hadde løsna fra toppen av gaffelbeinet, jeg må ha glemt å dra til kontramutteren forrige gang jeg byttet gaffelolje. Det gjorde at det ble litt stress før avreise, men så har jeg ihvertfall ny gaffelolje i det venstre beinet :-)

Treninga gikk fint, det neste på programmet blir da å reise til Norgescp på Karmøy som går førstkommende lørdag.
Det ser nå ut som om det blir bare meg som drar fra Kvenna Racing Team. I går var det meninga at også Ruth skulle være med, men det viser seg at en gammel kneskade har dukket opp igjen, så i dag klarer hun knapt å bøye kneet :-(

Det er p.t. 107 påmeldte. Som vanlig er det sikkert mange som kommer etteranmeldt, så det skulle ikke forundre meg om det blir 12-130 deltagere.
Dette blir mitt første løp med den nye ordningen hvor veteran, Damer, C og B2 kjører sammen. Det blir nok bra, da er det ikke fullt så mange som skal forbi meg hele tida...

2 Comments:

At 03 mai, 2013, Blogger Tom? said...

Ønsker deg lykke til på løpet Anders! Ruth sitt kne ser ikke akkurat bra ut om dagen. Hun har vært på MR i dag, og får lege/radiograf til å kikke på bilder til mandagen..

 
At 03 mai, 2013, Blogger Anders said...

Taakk for det, og huff of huff. Får håpe det lar seg reparere.

 

Legg inn en kommentar

<< Home