kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

15 mai 2019

På vei til Mende.

Etter div kluss i går så er vi nå godt på vei mot neste race i Mende, Frankrike. Sjekk iridewess.com så ser du hva og hvor. Detter er andre runde i WESS og Becker'n og André stiller trolig som eneste norske deltagere.

Planen var å komme fram i går kveld/natt eller tidlig i dag, men nå blir det nok nesten midnatt før vi er framme. Vi brukte opp tida til andre ting, bl.a på et Iveco verksted etter at bilen begynte å koke i oppoverbakke er ut fra Porto. Det var drøyt 30 grader i skyggen, og man trenger en fungerende vifte. Det hadde vi ikke da, men har det nå.

I følge yr blir det ingen problemer med solbrenthet i Mende. Og jeg som endelig fikk kjøpt meg solkrem! I dag og i morgen skal det være ok, men alle tre løpsdagene blir kalde og våte.

Tredagers etappe er det ingen av oss som har vært med på før så det blir bratt lærekurve. Det blir nok å passe på både for førere og team med tidskontroller, logistikk og bensinfyllingspunkter. Så, når dagen er slutt skal det gjøres service før sykkelen skal leveres i parc ferme.

Jeg gleder meg, men med litt forbehold. Er redd det blir vanskelig å holde oversikt slik at vi ikke bommer på tid, sted osv.
Men vi gjør vårt beste og må lære underveis