kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

04 mai 2013

Becker'n på andre plass i Elite!

Norgescupløpet på Karmøy ble preget av vann, søle, fjell og glatte røtter. Det regnet fælt i natt, men det var heldigvis bare duskregn mens løpene gikk.
I det første løpet (Damer, C, Veteran og B2) var Kristian Eriksen, Nils Nedberg og jeg med fra NMK Kongsberg. I B2 kom Nils på14. og Kristian på 23 plass. Sjøl kom jeg på 8. og sisteplass i veteran. Løypa var veldig gjørmete og slitsom, så for å orke å kjøre i to timer måtte jeg ta det veldig rolig mellom de vanskelige partiene for å få igjen pusten. Dette fører selvsagt til at snittfarten blir for lav. Men jeg kom til mål (ikke alle gjorde det). Og fikk dessuten Norgescuppoeng!

Kristian får prisen for dagens mest sølete


Like ille forfra!
I dagens andre løp stilte Anders Becker Johansen og Øystein Kjørstad i Elite. Øystein har vært småsjuk hele uka, og følte sjøl at dette ikke gikk noe særlig bra.Men han kom da på en sjuendeplass i eliteklassen, så det var da ikke så helt ille heller.




Men dagens mann, sett med våre øyne, var utvilsomt Becker'n. Fra en god start holdt han et bra tempo gjennom hele løpet. Nå ca en time var gått, var han den eneste Kjetil Gundersen ikke hadde tatt igjen med en runde. Så krasja Anders ganske stygt i et fjellparti og fikk revet av sidedekselet over luftfilteret. Dessuten stupte han overende i søla og fikk hansker og briller dyppet godt nedi. Det førte til at han ikke fikk skikkelig grep om styret, og tempoet gikk dermed litt ned. Men etter et raskt depotstopp for å bytte hansker og briller samt litt bensinfylling, var han tilbake i sitt gamle tempo.

Slik forserer man dekkhinder!



Ned fjellskrenter

Og opp igjen på andre sida



Det var vann over alt.

Svever over tømmeret
Foran Gundersen i løypa, men dessverre en runde bak...

Stilstudie: Vekta over forhjulet

Fornøyd etter målgang

På pallen!


1 Comments:

At 10 mai, 2013, Blogger Beckern said...

Dyktig fotograf er du og!

 

Legg inn en kommentar

<< Home