kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

13 juni 2018

Magnus vant på Flittig (og det gjorder Becker'n også)

Vi kjørte Flittig Grand National på lørdag. Flott løype, og som vanlig bød den på nyheter i forhold til det vi har kjørt før. Runden var 7-8 km. Mye av de vanlige ingrediensene som sand og asfalt, røtter, stein, til og med litt søle og myr. Det var tørt og superfeste nesten over alt, men noe støv og masse røtter og løse steiner. Og varmt. Veldig varmt.

Arrangøren hadde satt ned kjøretida fra 2.5 til 2 timer. Det betydde at de fleste regna med å kunne kjøre uten å fylle. Og det kunne de nok. De fleste.

En av dagens mest fornøyde var nok Magnus Hoel som vant breddeklassen under 40 år. Han hadde ligget litt bak Tor Øyvind Leander hele løpet, men da Tor Øyvind kjørte tomt på siste runden kunne Magnus kjøre i mål alene, og som vinner. Becker'n vant eliteklassen, men på sisterunden brukte han 17 minutter, så da forsvant muligheten for totalseier. Håkon Engan Karlsen vant totalt, og fikk også 3000kr for raskeste rundetid (3,5 sek bedre enn Anders).

Men Anders fikk litt trøst til slutt, han vant den gjeveste gavepremien, en svær gassgrill som Asbjørn Sletholt hadde fått fra Elkjøp. Det var som vanlig masse flotte gavepremier, Tor Øyvind og Peer fikk hvert sitt dekk, Geir Ove Vikan fikk en crossbag fra 24MX og mange andre fikk også fine gaver.

I eliteklassen vant altså Becker'n, selv om han ikke var så fornøyd med sisterunden, hvor tanken ble skremmende tom.
I klassen under 40 år vant Magnus med Tor Øyvind på andreplass. Nicolai Spiten kom på åttende med sin nye KTM, han har fått reparert beinet etter smellen på klubbløpet i fjor.

I klassen for de halvgamle lå Vikan bra an lenge, men punkterte og måtte redusere litt på farta. Endte på fjerdeplass. Hadde trolig klart en tredjeplass om lufta hadde holdt seg inne i bakhjulet. Her kom Bjørn Sønstebø på en tolvteplass.

I klassen for de eldste var det Jon Svartdal og Peer Bakke, pluss Steinar og meg som skulle forsvare Kongsbergs ære. Jon kom på tredje, Peer punkterte og måtte gi seg etter 5 runder. Dermed havna han mellom Steinar (7. plass) og meg (9. plass) på lista til slutt. Jeg synes min egen kjøring gikk bra teknisk sett, men kondisen er det verre med. Jeg sleit i varmen, og måtte stoppe for å få ned pulsen. Var også innom depotet og tok av meg trøya, fikk litt vann i hodet osv.
Sånn kan vi ikke ha det, så nå skal det trenes...?