kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

07 mai 2019

En lang etappe

Vi starta i åttetida etter en rask frokost. Kryssa grensa til Frankrike og peisa på sørover i vår fart på 90 km/t.

Vi hadde fått i oppdrag av lastebileieren å fylle gass på AC anlegget på vei nedover. Vi bestemte at i dag var dagen kommet. Co-driver Sandra søkte opp et passende Iveco servicesenter på GPS'n og vi la i vei. Fant greit fram etter å ha ignorert etforbidsskilt med lastebil på. Merkelig land, Frankrike. Her legger de lastebilverkstedene på steder man ikke har lov å kjøre til. Trodde vi. Nå viste det seg nok etter hvert at det fantes en annen vei dit. Uansett, vi kom.til stengt bom og et forlatt verksted. Vi konkluderte da med at de hadde lunch og tok oss en tur på Carrefour for å kjøpe brød og ost pluss annen mat.

Når vi så kom tilbake var verkstedet like stengt. Et raskt googlesøk viste at de hadde flyttet noen få km. Vi fant dem, fikk god service og gass på AC. Så nå kan vi kjøre videre sørover med behagelig temperatur i kupeen.

Dette tok kanskje 3.5t til sammen. Men til tross for det kjørte vi ca 85 mil i dag og ligger bra an. Nå er vi noen mil sør for Bordeaux og er i Spania ved titida i morra tenker jeg. Dette går bra.