kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

11 mai 2019

Etter første dag

Som sagt synes jeg Anders kjørte bra i gårsdagens endurocross. Men det var det også mange andre som gjorde. Og siden det var beste rundetid som var avgjørende for rangeringen så endte han på 28. plass til slutt. Det var veldig tett. 15 mann innenfor ti sekunder. Jeg trodde lenge at han skulle komme til semifinalene (topp 20).

Endurocross er et stort arrangement med flere tusen tilskuere ute på et jorde. Alt er bygd for dette ene løpet, og det er store tribuner, mat og øl. Stor stemning.

Jeg synes det er litt rart at de ikke bruker totaltida i heatet som rangering, men slik er det.

Men det ble en fin start på årets Lagares.

Ib kom på 34 plass, ca 3.5 sek bak Anders. Han kjørt også veldig bra, men plundra i et parti med grov stein i hver runde, og tapte mange sekunder der.

André endte 47, 17 sek bak Anders. Vår nye finske venn Aleksi Vilkko
Var på plassen rett foran André. Aleksi har vært her i Portugal og Spania i flere måneder og trent. Han har en Sprinter som han bor i. Der lager han også all mat. Skikkelig lavbudsjett racing.

I dag er det kjøring i Porto sentrum. Litt nytt i løypa i forhold til i fjor. Der er det enda flere tilskuere.
Hvis Anders kjører like bra der som i fjor vil han ha et bra utgangspunkt for søndagen.