kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

12 mai 2019

Natt til søndag.

EAnders endte på 36 plass i prologen etter plunder et par steder i trappene pluss en tur i et tornekratt, Ib ble nr 24 og var relativt fornøyd. André kom inn som  nr 48. Han hadde gått over styret en gang og også plundra i trappene.

Jeg sto i start/mål hele tida, så bildene fra i dag er bare av stillestående sykler. Bildene blir publisert når jeg rekker det.

I morra er det start kl 11, med Ib ut som første nordmann rundt 1106. Et par minutter seinere starter Anders også André. Ole Johnny i hobbyklassen kommer ei stund etterpå. Målet er å kjøre to runder. Det er heftig, og vil bety fem-seks timers slit.
Det blir to bensinfyllingspunkter. Vi setter ut 20l på punktet midtveis, der skal de fylle 2 ganger. I depotet inne på stadion trengs ikke like mye, her blir det fullt bare en gang. Førerne må gjøre alt sjøl, vi har ikke lov til å fylle eller skru. Allikevel regner jeg med at det blir til at vi står en person på hvert sted.

Håper det går bra i morra. Anders har vært litt uggen i dag, men jeg håper en nattesøvn fikser mye. André er bed godt mot og gleder seg til morgendagen