kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

24 april 2015

Innsjekk og teknisk er gjennomført.

I dag var Siri og jeg i Porto og var turister noen timer før vi møtte de andre. Nå er hele laget samlet, Martin & Emilie, André & Silje, Anders & Aleksandra.
Porto


Guttene hadde gått løyper før vi kom, jentene hadde vært på shoppingsenter. Etterpå møttes vi alle på Pizza Hut på shoppingsenteret og spiste lunch / middag. God mat!

Etterpå dro vi til Emersinde for innsjekk og ytterligere sjekk av prologløypa.
Prologen er enkel nok: De starter en og en, og kjører en runde som tar bare noen få minutter. Det er det.
You go down there and into the water!
Starten går rett ut i bassenget, over et hopp og opp av vannet. Så er det opp ei trapp, en sikksakk gangsti (betong), over noen hjullasterdekk og inn på et jrode / plen. Videre over nye dekk, over en asfaltvei, dekk, og ned på et nytt jorde. Så ut en 2m høy kant, over nye dekk, ut et par trapper og ut i vannet igjen. Opp av vannet, over dekker og i mål.

Raskeste mann på prologen starter først på søndag.

Bassenget med band.
Anders fikk raskt kontakt med mannen som er kontaktperson for de utenlandske førerne. Hyggelig mann som forklarte en del om hvordan opplegget er. I følge ham foregår dette i "Portugese time". Det betyr i praksis at når innsjekken skulle åpnet kl 1800, så kom første funksjonær 1805. Første innsjekk skjedde vel i sjutida. Men alle var blide og glade.

Det er liten bekymring; Anders har blitt litt sår i halsen og er slapp i dag. Men en god natts søvn retter vel på det, får vi håpe. I går lå de i lastebilen, og det var kanskje ikke det beste i regnværet. Nå er det hotell som gjelder.

André bedrev litt stresskruing rett før teknisk; han synes Brembo bremsepumpa foran var litt svampete. Bytte av skive og klosser + lufting hjelp lite. Så oppdaget han at den ene glidepinnen i kalipperbraketten var litt løs. inn med locktite og dra til. Case closed.

Når syklene gikk gjennom teknisk, ble de satt rett i parc ferme.

Nå står syklene i parc ferme i Ermesinde, under politibevåktning. De får dem ut 5 minutter før start. Så er det bare å starte opp og stille seg i kø...
Ned trappa. Skal vi hoppe her?


Hopp ut her!
Team Norway sjekker inn