kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

21 april 2015

¡Hola!

I ettermiddag kjørte vi inn i Spania. Mellom 75 og 80 mil ble det i dag. Vi stoppa ikke så mye underveis, men prøvde å la hjulene rulle. Ingen problemer av noe slag,  det mest dramatiske var å dunke borti en bomstasjon med venstre speil. Bilen er jo bred og det er vanskelig å rekke bort til bomautomaten. Der må man stappe inn kortet og nappe ut kvitteringa. Dermed prøver vi å kjøre så nær som mulig. En gang ble det litt for nær. Men Ivecoen har fleksible speil som bøyer seg inn. Ingen skade skjedd. Det har blitt noen  bompasseringer de siste to dagene ,  spesielt franskmennene er grådige. Den første bommen vi betalte i går var 75€!

Overnattingsfasilitetene når stadig nye høyder; i kveld er det 3 stjerners hotell med middag på restaurant i Borgos.

På samme hotell bor 3 unge menn (førere?) sammen med en eldre (lagleder?). Vet jo ikke hvor de skal,  det skal bli spennende å se om de samme lastebilene og folkene dukker påå på EM runden.

Herfra er det 56 mil til Valongo.  6 timers kjøring med flat pedal. Det betyr at det blir turens korteste etappe i morra, og at vi kan komme fram på ettermiddagen en gang.


I godt selskap: KTM og Husqvarna factory racing på hotellets parkering. Ivecoen er anonym. Nå må du få på reklamen,  Anders!