kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

07 august 2015

Ingen kjøring I dag

Mens vi spiste vår "full irish breakfast" spurte vi fru Grevling (dame på +60 år) om hun visste hvordan det hadde gått med Guy Martin. Hun svarte noe unnvikende og vi konkluderte med at slike damer ikke er interesserte I road racing, selv I Irland. Men en halvtime seinere når vi skulle gå ut,  slo hun av en prat.  Martin hadde fått skader I ryggen og ribbeinsbruddet.  "He'll be back on the bike in 6 months time". Hun hadde sjekka på Internett.  Videre kunne hun fortelle at hun hadde vært på Isle of Man en gang I ungdommen og hadde kost seg hele tida. Hun lurte også på hvilke andre løp vi hadde vært på. Hun anbefalte Cookstown 100 som er rett oppi veien her. Morten nevnte at han hadde vært på noen MotoGP runder. Da kunne hun fortelle at sønnen jobbet for Alpinestars I Italia og "måtte" reise rundt på MotoGP runder verden rundt. Stakkars mann, for en jobb! Jaja han har vel lært seg å leve med det ☺

I dag var det hviledag for førerne og skrudag for teamene. Vi vandra litt I depotet og snuste på stemningen. Det er stort spenn i teamene; alt fra Tyco BMW med stor trailer, flere ansatte og flere sykler til hver fører og til en ung mann med kassebil og gammel R6. Men stemningen er god og alle er blide.

Vi gikk innom kontoret og spurte etter billetter til hovedtribunen. De hadde 3 stk igjen, men ingen ved siden av hverandre. Vi kjøpte allikevel hver vår. Der sitter vi rett ved start / mål og ser ned på pit lane.  Videre ser vi storskjermen og der regner jeg med at TV bildene vises. Dermed er det litt lettere å følge med enn det var I går ute I løypa. Været I morgen blir bra, vi gleder oss stort.

Vi kjørte to runder på banen  med leiebilen. Det hadde selvsagt vært enda mer moro med syķkel, men av og til må man ta til takke med det nest beste. Det er ganske spennende å se banen fra førernes perspektiv

Noe som overrasket meg I går var at det var to stk Bimota I superbike klassen. I dag fant vi teamet. De har to bb3 som deltar I alle relevante løp I årets sesong. Bb3 er et moderne Bimota chassis med BMW S1000Rr motor med 200hk.