kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

27 oktober 2016

På plass i Visby

Magne og jeg kom til Visby i natt etter 9 timer på veien og 3 timer på sjøen.
Vi bor på Gustavsberg B&B og det er er helt ok.
I dag har vi gått ca 6km av løypa og alt ser bra ut. Det har jo regnet mye i det siste, men det er ikke så fryktelig mye vann i løypa allikevel.
Hesteskoen er jo beryktet, men det var bare såvidt det er litt vann der i år. Omtrent som i fjor, faktisk. Men regnet de siste dagene har gjort at det har blitt ganske mye søle og veldig sleipt.

Nede på myra ved målgang osv er det tilsynelatende også ganske tørt. Det blir neppe noen støvføyke som i fjor, men jeg regner med at det blir ganske greit å ta seg fram der.

Løypa er lagt om litt rett før mål, med et par ganger opp og ned en bakke. Skulle ikke by på problemer. 

Jeg fikk litt vondt i beinet mens vi var ute og gikk, det er tydeligvis ikke helt bra enda. Regner ikke med at det gir store problemer på lørdag.

Magnus, Tom, Nils og Kristian kommer i natt. I morra er det innsjekk og teknisk, samt at vi må rigge til et depot. Magnus og Tom har nok med et MX24 telt til det bruk.

Pål Ø Hansen er også påmeldt, men vi er usikre på om han kommer.

Det er påmeldt over 3000 deltagere, hvorav 2850 skal kjøre på lørdag. Det er også løp på fredag. Da er det barn, ungdom og veteransykler. På lørdag blir det trangt om plassen i den 22km lange løypa.

I morra kveld er det middag på Munkkällaren og lørdag er det å stå gørtidlig opp for å komme foran den store køen inn på området.

I avisa vi fikk på båten er det reklame for VGN, et løp i Finland til neste år. Det er presentert som et " Finsk GGN". Det som er meget interessant etat de også snakker et tilsvarende løp i Norge i 2018. Det skal bli veldig artig å høre mellom hvem de skal samarbeide med og hvor se tenker å arrangere dette.

Alle foto: (c) Magne Edvardsen

Hesteskoen med vip tribune
Mer søle enn vann egentlig
Uthoppet