kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

29 januar 2017

Rally Knuten 2017 er gjennomført

I går arrangerte vi Rally Knuten 2017. Dette var åttende gang vi kjørte, og det var totalt 45 stk som prøvde seg. Ikke alle kom opp, men det var vel bare et par som måtte gi seg på turen opp fra Saggrenda. Noen ga seg før de kom så langt...
Årets merkeligste skapning var en Rokon. Dette er en konstruksjon fra syttitallet med Sachsmotor, snorstart og variator. I tillegg var det jo (som vanlig) Kawa H2, BMW R60, Guzzi sidevognssykkel, masse XT og TT 500, Jawa 250 med ski, 4 mopeder og mange nyere endurosykler. Alt i alt en flott forsamling av både sykler og mennesker.


Geir S. Østby med sin Rokon

Fra Kvenna Racing Team stilte Even og Sonja på Evens DRZ400, Fredrik med Gasgas og Tom med Magnes QT50, mens Ruth, Anette og jeg var funksjonærer. Når vi så tar med at Nora, Amanda og Brage var på plass som tilskuere  må vi vel si vi var ganske fulltallige.




Nå med logo!
Nytt av året var at vi hadde kjøpt inn skjorter med logo til alle deltagere (og funksjonærer). Så nå går alle fornøyd rundt med svarte piquet-skjorter :-)







Se forøvrig Rally Knutens egen hjemmeside
Det er ikke så mange bilder fra årets happening, men Magne tok bilder på Sachsen der han var funksjonær sammen med Pål Ø. Hansen.
Den skumle Ruth var starter på Sachsen sammen med Anette