kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

28 desember 2016

Ribbe med bismak (for Magne)

I går kjørte vi ribbetrim på Rudskogen. Vi møttes på By the Way i Hokksund og fordelte oss på bilene. Jon Svartdal og jeg ble enige om at vi skulle kjøre via Rakkestad, så Jon ledet an. Etter litt GPS kluss ble det sightseeing i indre Østfold for Jon, Kjetil og Øystein, mens Magne og jeg kjørte E18.
Jaja, de andre hadde aldri vært i Rakkestad før, så det var jo en opplevelse å ta med seg. 

Vinteren i Østfold er ikke som andre vintere. Snøen var ikke oppfunnet, og søla var djup. Etter et par runder ble det nesten bånnløse sølehull hvor folk sto og dyttet. Øystein ledet eliteklassen den første timen, men satte seg fast. Fikk hjelp og kom videre og endte på andreplass. Kjetil tok også en andreplass (i senior) og tapte litt tid på å hjelpe en konkurrent opp av søla. Jon vant veteranklassen, Steinar kom på tredje. Jeg kom på åttende (av 12) og er godt fornøyd med det. Pål Vaarala kom på fjerde i mosjonsklassen. Kort sagt, mye suksess. Alle fikk premie, en marsipangris.
Men det var to som ikke var like fornøyd. Magnus har fortsatt trøbbel med håndleddet etter en krasj på Heistadmoen og brøyt etter tre runder. Magne tryna stygt med sin splitter nye KTM 250. Han henta sykkelen lille julaften, vi la på piggdekk andredag jul og han krasja etter 5 minutters kjøring tredjedag. Han ble hjulpet på beina igjen av Steinar og Sjanken og kjørte videre, men måtte gi seg tidlig pga smertene. Resultatet er flere ribbeinsbrudd og sykemelding i noen uker. Ikke akkurat i henhold til planen, dessverre.
Etter løpet var det som så ofte før felles hamburgerspising på veien hjem. En fin avslutning på en hyggelig tur med en hyggelig gjeng.

Etiketter: ,