kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

13 april 2015

Turen går til... Portugal!

Om ei snau uke (dvs lørdag 18 april) reiser Siri og jeg med Kielferga. Dette er ikke noen hvilken som helst utflukt, vi skal kjøre Beckern's lastebil til Valongo i Portugal. Der går andre EM runde i ekstrem enduro 25 og 26 april.
Vi har altså nesten ei uke på oss til å komme oss på plass, men planen er å møte Anders og Aleksandra i Porto på onsdag kveld når de kommer dit med fly.

Der får Anders og Aleksandra overta lastebilen, så leier Siri og jeg en annen bil i noen dager. Vi bor på hotell, de andre bor i bilen i depotet.

Det er ca 250 mil fra Kiel til Porto den korteste veien. Vi kjører ei litt annen rute, den er 15-20 mil lengre. Planen er å kjøre Kiel - Frankfurt a.M - Metz - Bordeux - Baskerland - Leon - Porto. I følge google maps er dette 24 timers kjøring, men det er vel ikke med lastebil... Uansett kommer vi nok fram i løpet av onsdagen regner jeg med.

Både Martin Hovin og André Wold Larsen skal ha med sykler og utstyr i bilen, så i praksis er det det norske landslaget i ekstremendruro vi kjører for.

Når vi er i Valongo / Porto / Ermesinde området skal vi være hjelpemannskap i depotet, men det blir kanskje litt turistaktivitet også.

Innsjekk er i Ermesinde på fredag. Løpet går over to dager, det er prolog i Ermesinde på lørdag og 3 timers løp i Valongo på søndag.

Våre oppdragsgivere: Anders og Aleksandra.
Når løpet er ferdig (og forhåpentligvis noen EM poeng er innkassert) leverer vi leiebilen, kjører folk til flyplassen, setter oss i lastebilen og reiser nordover. Eneste planen for den turen er å møte på kaia i Kiel torsdag ved lunchtider. Så er vi hjemme 1.mai på morgenen. 2. mai er den NM i etappe.