kvenna.net

En blogg om folk og maskiner i Kvenna Racing & Kvenna Mekaniske.

27 juli 2016

Battle of Vikings i helga

I morra ettermiddag resier Siri og jeg østover. Vi skal på Batel of Vikings og prøve å hjelpe Becker'n og de andre norske med sekundering og annet praktisk under løpet.

Det er 4 stk fra Kongsberg; Becker'n, Jørn Tore og Tom Arne Wollesund og Jo Inge Bommen. Bommen har akkurat kommet hjem fra Romaniacs hvor han gjorde en meget god figur med 53. plass i bronseklassen.

Becker'n kjører jo for en sammenlagtplassering i extremenduro EM. Han ligger nå på åttendeplass med 30 poeng sammenlagt, men kan stige bra på resultatlistene i løpet av helga. Med et godt resultat på lørdag er pallen innenfor rekkevidde i år også. Det er ikke mulig å slå Xavier Leon Sole som leder med 68 poeng, men med en fjerdeplass på lørdag kan han gå forbi Gomez (47p) og havne på andre sammenlagt som i fjor. Jeg kan ikke se at Gomez er påmeldt i Sverige. Men det er Xavier Leon Sole, Graham Jarvis, Lars Enöckl og Jocke Lundgren så det blir tøff konkurranse uansett. Fjerdeplass blir tøft i det selskapet, men vi skal huske på at Anders har to femteplasser i Battle of Vikings fra før, så det er ikke helt umulig.

Brødrene Wollesund har som mål å fullføre en runde, og det tror jeg de klarer. Kanskje også mer.

Det er prolog på fredag og løp på lørdag. Jeg prøver å oppdatere bloggen underveis.

Se for øvrig Battle of Vikings egen hjemmeside